I dag findes der en lang række smarte og nytænkende løsninger inden for udstillingssystemer, som du enten kan vælge at leje eller købe. Promoverer I ofte jeres forretning i forbindelse med messer og events, så kan I med fordel overveje at investere i et elegant udstillingssystem af god kvalitet. Inden, du går ud og anskaffer dig et helt nyt udstillingssystem, er det vigtigt, du både tænker i funktionelle og brugbare løsninger for at sikre, at du kommer godt i mål med projektet. Herunder får du vores bedste tips til, hvad du skal kigge efter, når du køber nyt udstillingssystem.

Krav du skal stille til dit nye udstillingssystem:

  • Det skal være slidstærkt
  • Det skal være let
  • Det skal være fleksibelt
  • Det skal indeholde gennemtænkte detaljer

Let, men slidstærkt

Det rigtige udstillingssystem er slidstærkt, så det kan holde i mange år og samtidig klare mosten i forbindelse med transport og opbevaring. Når det er sagt, skal det være let, så du nemt kan flytte rundt på systemet uden de store vanskeligheder. På den måde sparer du tid og penge på opsætning, nedtagning og transport, da du kan klare det hele selv. Mange af de populæreste systemer er sammenklappelige og fremstillet af aluminium, for på den måde at sikre, at de imødekommer kravene både til vægt og styrke.

Gennemtænkt og fleksibelt

Dit fremtidige messesystem skal besidde en høj grad af fleksibilitet, så du nemt og hurtigt kan ændre og genbruge din stand fra messe til messe – også selv om, at selve standstørrelsen og messebudskabet ændrer sig. Derudover skal du have mulighed for at videreudvikle din stand og bygge til, såfremt behovet opstår. Du skal kunne bygge højt såvel som lavt. Sidst, men ikke mindst, så er det en rigtig god ide at gå efter et brugervenligt messesystem, som nemt kan sættes sammen uden brug af værktøj og som vil give en flot messevæg.